Social Media Marketing - Imperial Media
Media

Social Media Marketing

Contact
EȘTI GATA SĂ ÎNCEPEM?
0746659201
sau acceseaza formularul de contact
Timite-ne mesaj!
social media marketing

MARKETING ȘI OPTIMIZARE ÎN REȚELELE SOCIALE

Dezvoltăm conținut adaptat domeniului și construim legături în Social Media (Facebook, Twitter, Instagram, Youtube, Pinterest) cu clienți actuali și cei potențiali. Fiecare proiect are o echipă de experți care dezvoltă strategii de conținut, creare, editare, reclame plătite  în rețelele sociale. Aceste servicii Includ:

 • Dezvoltare strategie social media
 • Cercetarea Concurenței
 • Creșterea Brandului În Social Media
 • Management Campanii Plătite
 • Administrare Pagini Sociale
 • Creare Concursuri și Promoții
 • Creare, Optimizare Pagini Sociale
 • Creșterea Urmăritorilor și Traficului, Optimizare Conversii

DE CE NOI??

Venim mereu cu idei noi, ne definește calitatea serviciilor și evoluăm continuu pentru a ajuta clienți să-și crească brand-ul si vizibilitate în mediul online!

Echipa creativa

Avem cea mai bună echipă de specialiști care face tot posibilul pentru a satisface nevoile clienților si întotdeauna la termen. Inovam si implementam mereu!
g-31

CE BENEFICII ADUCE SOCIAL MEDIA MARKETING PENTRU AFACEREA TA?

Crește imaginea brandului tău
Marketingul și optimizarea în rețelele sociale ajută la creșterea brandului,  formarea imagini companiei, cresterea vizibilitați serviciilor și produselor in aceste canale
 
Crește increderea audientei tale
Duce la Formarea încrederii utilizatorilor în brand, produs, companie, servicii, datorita interacțiuni din cadrul rețelelor sociale
 
Feedback Clienti
Optimizarea si marketingul in retelele sociale iti permite să obții feedback de la clienți potențiali și reali pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor tale.
 
Creste Baza potențialilor clienți
Optimizarea si marketingul te ajută să construiești o bază de clienți potențiali, care in viitor ii poti transforma clienți reali
 

SOCIAL MEDIA MARKETING

In prezent, Social Media Marketing, a devenit o metoda esentiala pentru succesul oricarei afaceri. Astfel, fie ca detii o companie si doresti sa te extinzi si in mediul online sau intentionezi sa iti deschizi un bussines online, este necesar ca produsele tale sa ajunga la cati mai multi consumatori, pentru a obtine profitul scontat.

Social Media Marketing – ce reprezinta

Retelele de socializare sunt foarte populare in randul utilizatorilor, reprezentand in acelasi timp si o oportunitate de promovare a companiilor de orice fel.

Social Media Marketing, este o tehnica de marketing online, care este bazata pe capacitatea aplicatiilor web si a canalelelor mass-media, pentru a permite interactiunea si distribuirea informatiilor relevante, in scopul de a creste audienta si vizibilitatea unui companii.

Astfel, prin aceasta metoda, companiile se pot conecta in mod constant cu clientii sau utilizatorii, iar prin intermediul retelelor de socializare precum Facebook, Instagram, Twitter, YouTube, Linkedin sau Pinterest, se poate distribui continut relevant despre serviciile oferite, sub forma de imagini, text, clipuri video, etc.

Social Media Marketing – promovare

Social Media Marketing este utilizat ca strategie de promovare pentru afaceri mici sau mari si are ca efect cresterea vizibilitatii brandului in mediul online.

Aceasta tehnica, este folosita la scara inalta, pentru a construi comunitati de urmaritori in Social Media, care sa fie convertiti, in cele din urma, in clienti.

Pentru a castiga cat mai multi clienti, nu este suficient doar sa fii prezent pe retelele de socializare precum Facebook, Twitter sau Instagram, ci este necesar sa creezi constant un continut cat mai relevant pentru persoanele carora doresti sa te adresezi.

De ce sa apelezi la Social Media Marketing?

Social Media Marketing genereaza o serie de beneficii, care au un rol determinant in succesul afacerii tale. Scopul marketingului online realizat prin intermediul retelelor de socializare, este de a produce un continut atractiv, vizibil pentru cat mai multi utilizatori, care sa fie distribuit mai departe, iar brandul tau sa ajunga cat mai rapid si usor la un numar cat mai mare de persoane, care sa devina potentiali clienti.

Avantaje Social Media Marketing

 • Cresterea popularitatii brandului – o campanie de marketing bine organizata, derulata pe retelele de socializare sau un continut bun, cresc considerabil gradul de popularitate al companiei tale, prin sporirea interactiunilor;
 • Cresterea numarului de conversii – promovarea serviciilor oferite de compania ta si distribuirea acestora pe retelele de socializare, determina cresterea conversiilor si a vanzarilor, datorita faptului ca publicul tinta are posibilitatea de a interactiona direct cu afacerea ta;
 • Reducerea costului de marketing – marketingul digital reprezinta cea mai ieftina si accesibila forma de promovare. Orice companie, isi poate expune serviciile sau produsele oferite unui numar foarte mare de persoane, prin intermediul platformelor de socializare, cu un cost redus.

Social Media Marketing campanii – de ce sunt importante

Organizarea unor companii de promovare pe retelele de socializare este foarte benefica pentru compania ta, deoarece determina un impact pozitiv asupra brandului si asupra vanzarilor produselor sau serviciilor.

Avantajele generate prin Social Media Marketing campanii sunt considerabile si constau in urmatoarele aspecte:

 • Expunere – o campanie desfasurata pe retelele de socializare asigura expunerea de care are nevoie afacerea ta pentru a deveni profitabila. Persoanele interesate de produsele sau serviciile oferite, vor putea urmari constant pe Facebook, Instagram sau Twitter, postari cu produsele noi sau reclame referitoare la inovatiile aduse produselor mai vechi. De asemenea, se pot organiza diverse concursuri sau promotii, care vor atrage si mai multi clienti.
 • Numar mare de clienti – unele persoane pot interactiona cu compania ta intamplator, prin intermediul reclamelor pe care platforma Facebook le pune la dispozitia utilizatorilor interesati;
 • Costuri mici pentru publicitate – spre exemplu, publicitatea pe Facebook presupune costuri mici si asigura o expunere pentru cateva mii de persoane.
Premium
suport
Preturi
mici
Echipa
creativa

Our purpose is to build solutions that remove barriers preventing people from doing their best work.

Melbourne, Australia
(Sat - Thursday)
(10am - 05 pm)
Cart

No products in the cart.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare