Search Engine Marketing - Imperial Media
Media

Search Engine Marketing

Contact
EȘTI GATA SĂ ÎNCEPEM?
0746659201
sau accesează formularul de contact
Timite-ne mesaj!
Search Engine Marketing

MARKETING PENTRU MOTOARELE DE CAUTARE

Oferim Cele mai bune Strategii de marketing pentru motoarele de căutare adaptate nevoilor tale.

Oferim servicii de înalta calitate de Marketing pentru Motoarele de căutare. Utilizăm strategii care cresc vizibilitatea site-lui web în paginile cu rezultate ale motorului de căutare (SERP). Serviciile includ:

 1. Analiza și strategia cuvintelor cheie
 2. Optimizarea arhitecturii site-urilor
 3. Optimizarea Codului
 4. Strategia și optimizarea conținutului
 5.  Creare infografică

DE CE NOI?

Venim mereu cu idei noi, ne definește calitatea serviciilor și evoluăm continuu pentru a ajuta clienți să-și crească brand-ul si vizibilitate în mediul online!

Echipă creativă

Avem cea mai bună echipă de specialiști care face tot posibilul pentru a satisface nevoile clienților si întotdeauna la termen. Inovam si implementam mereu!
g-31

CE FACEM?

GESTIONARE CAMPANII PPC

ANALIZA CONCURENȚEI

DEZVOLTARE CONȚINUT OPTIMIZAT

OPTIMIZARE RATĂ CONVERSIE

MARKETING PRIN CONȚINUT

RECLAME ÎN REȚELELE SOCIALE

E-MAIL MARKETING

GESTIONĂM REPUTAȚIA

 

SEARCH ENGINE MARKETING

Search Engine Marketing, este una dintre cele mai complexe tehnici de marketing online, care ajuta substantial la cresterea profitului unei afaceri. Prin aceasta metoda, iti vei putea creste vizibilitatea site-ului web in motoarele de cautare.

Search Engine Marketing – ce este si la ce ajuta

Search Engine Marketing reprezinta un set de tehnici de marketing prin care se plaseaza anunturi publicitare pe diverse pagini care contin rezultatele motoarelor de cautare, in baza unor cuvinte cheie folosite de catre utilizatorii online.

Aceasta metoda, este una dintre principalele instrumente de marketing online, care ofera permisiunea unui site web sa apara deasupra rezultatelor organice cu mentiunea „Ad”.

Folosit in mod corect, Search Engine Maketing iti poate aduce un numar foarte mare de vizitatori pe pagina web a companiei tale, care pot fi deveni potentiali cumparatori. De asemenea, afacerea ta va putea deveni foarte populara, intr-un timp scurt, fara sa fie nevoie sa investesti sume mari de bani.

Search Engine Marketing – cum functioneaza aceasta metoda de marketing

Search Engine Marketing determina cresterea notorietatii unei pagini web in motoarele de cautare, prin optimizarea site-ului, achizitionarea de reclame si indexare.

Fiind o modalitate de promovare prin intermediul motoarelor de cautare, Search Engine Marketing este una dintre cele mai eficiente modalitati de a-ti creste considerabil vizibilitatea in mediul online, determinand ca utilizatorii sa poata intra cu usurinta in contact cu produsele sau serviciile puse la dispozitie de compania ta.

Acest tip de marketing, utilizeaza reclame platite pentru ca site-ul companiei tale sa apara pe paginile SERP in motoarele de cautare.

Search Engine Marketing – ce beneficii ofera?

Cel mai mare beneficiu pe care il ofera Search Engine Marketing, este oportunitatea oferita proprietarilor de afaceri sa isi prezinte serviciile sau produsele in fata clientilor potriviti si la momentul potrivit, pentru a obtine vanzari cat mai mari. Prin alegerea unor cuvinte cheie relevante, reclamele adecvate pot sa fie vizibile in rezultatele cautarii vizitatorilor in momentul oportun de a efectua o achizitie.

Search Engine Marketing – care sunt avantajele

Utilizarea Search Engine Marketing ca si tehnica de promovare online a produselor sau serviciilor oferite de compania ta, poate genera numeroase avantaje, precum:

 • Cresterea numarului vizitelor pe site – pagina web a companiei tale va deveni vizibila si va fi mai des accesata;
 • Cresterea ratei de conversie – utilizatorii pot deveni usor clienti, daca vor gasi pe site-ul companiei tale informatii relevante si bine structurate, referitoare la produsele sau serviciile oferite;
 • Consolidarea imaginii de brand a companiei tale – utilizatorii vor observa ca esti o companie serioasa, care isi respecta clientii.

SERVICII SEM – de ce sa apelezi la aceste servicii?

Numarul persoanelor care cumpara produse si servicii online, este intr-o continua crestere. In acest context, utilizarea de SERVICII SEM este indispensabila, pentru a putea sa iti pastrezi competitivitatea si sa obtii profituri cat mai mari.

Serviciile SEM, necesita o investitie mult mai mica comparativ cu alte tipuri de canale media, iar traficul poate fi monitorizat si contorizat in detaliu, prin intermdiul aplicatiilor si platformelor de specialitate.

Astfel, daca doresti ca afacerea ta sa aiba succes si sa te bucuri de o notorietate cat mai mare in mediul online, trebuie sa iei in calcul faptul ca serviciile SEM sunt esentiale.

Inainte de a apela la o companie care ofera acest tip de servicii, este foarte important sa te asiguri ca vei beneficia de servicii profesionale si de calitate, pentru ca toata investitia ta sa fie folosita in mod corespunzator si tot efortul tau sa dea roade.  Este necesar ca firma care ofera SERVICII SEM, sa includa urmatoarele aspecte:

 • Analizarea cuvintelor cheie si strategia acestora;
 • Strategia si optimizarea continutului;
 • Optimizarea codului;
 • Optimizarea arhitecturii site-urilor;
 • Creare infografica.
Premium
suport
Preturi
mici
Echipă
creativă

Our purpose is to build solutions that remove barriers preventing people from doing their best work.

Melbourne, Australia
(Sat - Thursday)
(10am - 05 pm)
Cart

No products in the cart.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare