Asociatia Nectarios - Imperial Media
Media

Asociatia Nectarios

Detalii Proiect

 • Scut Botoşănean
 • 26-09-2023
 • Imperial Media
 • UI/Ux, Design
Pret:

CREARE SITE DE PREZENTARE/DONATII – ASOCIATIA NECTARIOS

Creare site, web development, optimizare, design, hosting.
 

Suntem bucuroși să anunțăm finalizarea site-ului asociatiei Nectarios, o platformă dedicată sprijinirii celor aflați în situații dificile. Cu multă răbdare și cu ajutorul lui Dumnezeu, am reușit să dezvoltăm această platformă cu multiple funcționalități, care să ofere o experiență simplă și sigură utilizatorilor.

Unul dintre aspectele importante pe care le-am implementat pe site-ul Asociației Nectarios este posibilitatea de a efectua plăți online, prin intermediul cardului sau a serviciului PayPal. Astfel, dorim să facilităm procesul de donare și să asigurăm transparența și securitatea tranzacțiilor. Ne-am asigurat că toți utilizatorii vor avea opțiunea de a alege metoda de plată cea mai convenabilă pentru ei.

De asemenea, am acordat o atenție deosebită designului și dezvoltării site-ului. Am căutat să creăm o experiență plăcută și intuitivă pentru vizitatorii, astfel încât aceștia să poată găsi cu ușurință informațiile de care au nevoie și să navigheze fără dificultăți. Am creat o structură logică și am organizat conținutul pe peste 7 pagini distincte, în funcție de nevoile și interesul publicului.

Ne-am străduit să realizăm o platformă cu un grad ridicat de profesionalism și atenție la detalii. Am investit timp și resurse pentru a ne asigura că toate aspectele legate de funcționarea și securitatea site-ului sunt la cel mai înalt nivel.

În cele din urmă, am ajuns la finalul acestui proiect și suntem emoționați de impactul pe care îl va avea acest site asupra comunității noastre. Suntem nerăbdători să vedem cum această platformă va aduce lumină și speranță celor care trec prin momente dificile și să continuăm misiunea noastră de a-i sprijini și ghida pe acești oameni în drumul lor spre o viață mai bună.

Multiple metode de plata: Card, Paypal, Revolut, Transfer Bancar direct pe site.
 
Web design, Local Seo, Gazduire
Am implementat mijloace de plata pentru colectarea donatiilor
Design

Ai nevoie de un site donatii, platforma donatii?


Dacă sunteți în căutarea unei modalități eficiente și profesioniste de a colecta fonduri pentru cauza dvs., suntem aici să vă ajutăm. Cu ajutorul nostru, veți putea crea o platformă de donații personalizată, cu opțiuni de plată prin card bancar sau PayPal și campanii de strângere de fonduri pentru proiectele dvs.

Una dintre caracteristicile cheie ale platformei noastre de donații este un design atrăgător. Suntem conștienți de importanța aspectului vizual în atragerea de donatori și de susținători. De aceea, echipa noastră de profesioniști în design vă va ajuta să creați o experiență plăcută și atrăgătoare pentru utilizatorii platformei dumneavoastră. Ne asigurăm că designul va fi potrivit brandului dvs., cu elemente grafice de calitate și o structură intuitivă a site-ului.

În plus, platforma noastră de donații vă oferă o multitudine de funcționalități, concepute pentru a vă facilita activitățile de strângere de fonduri. Veți avea la dispoziție opțiuni variate de plată, cu cardul sau prin PayPal, pentru a veni în întâmpinarea preferințelor donatorilor. De asemenea, vă vom oferi instrumente pentru a crea și promova campanii de strângere de fonduri personalizate, în concordanță cu nevoile și obiectivele dvs. Spre exemplu, puteți crea campanii pentru proiecte specifice, precum construirea unui adapost pentru animale sau sprijinirea copiilor aflați în dificultate.

Echipa noastră de dezvoltare tehnică se va ocupa de toate aspectele tehnice ale platformei dvs. de donații, pentru a vă asigura că aceasta funcționează în mod optim și că utilizatorii au o experiență fluidă și sigură. Pe tot parcursul colaborării, vom fi alături de dvs. pentru a vă oferi asistență și consultanță tehnică în orice situație.

Având în vedere importanța de a avea o prezență online puternică și bine organizată, vă invităm să folosiți serviciile noastre de creare a platformelor de donații pentru asociațiile dvs. Împreună, putem contribui la succesul proiectelor și la susținerea cauzei în care credeți. Contați pe noi pentru a vă oferi soluții profesionale și eficiente în colectarea de fonduri!

Our purpose is to build solutions that remove barriers preventing people from doing their best work.

Melbourne, Australia
(Sat - Thursday)
(10am - 05 pm)
Cart

No products in the cart.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare