Crearea unui site web pentru afacerea dumneavoastră: Ce trebuie să faceți și ce nu trebuie să faceți. - Imperial Media
Media

Crearea unui site web pentru afacerea dumneavoastră: Ce trebuie să faceți și ce nu trebuie să faceți.

 • Home
 • Creare Website Orase
 • Crearea unui site web pentru afacerea dumneavoastră: Ce trebuie să faceți și ce nu trebuie să faceți.


În era digitală de astăzi, a avea un site web pentru afacerea dvs. nu mai este opțional. Un site web oferă o platformă pentru ca clienții să vă găsească, să afle despre produsele sau serviciile dvs. și, în cele din urmă, să facă o achiziție. Dar crearea unui site web pentru afacerea dvs. poate fi copleșitoare dacă nu știți de unde să începeți. Iată ce trebuie să faceți și ce nu trebuie să faceți pentru a crea un site web care vă va ajuta afacerea să aibă succes online.

DO: Definiți-vă obiectivele
Înainte de a crea un site web, trebuie să vă definiți obiectivele. Care este scopul site-ului web? Doriți să vă prezentați produsele sau serviciile? Doriți să generați clienți potențiali și vânzări? Cunoscându-vă obiectivele vă va ajuta să proiectați și să construiți un site web care să răspundă în mod specific acestor nevoi.

NU: Construiți un site web fără un plan
Construirea unui site web fără un plan este o rețetă pentru dezastru. Este important să stabiliți o hartă a site-ului web sau o hartă a site-ului, care să evidențieze secțiunile și paginile cheie ale site-ului dvs. web, înainte de a începe construcția. Acest lucru vă va ajuta să vă organizați conținutul și să înțelegeți ce elemente trebuie să includeți pe fiecare pagină.

DO: Păstrați un design simplu și profesional
Designul site-ului dvs. web este esențial pentru atragerea și păstrarea clienților. Un design curat și profesional va ajuta la construirea credibilității, în timp ce un design dezordonat sau învechit poate îndepărta vizitatorii. Păstrați designul simplu, folosind culori și imagini care să reflecte brandul dvs. și să construiască încredere cu publicul dvs.

NU: Folosiți imagini grele
Utilizarea imaginilor grele va încetini site-ul dvs. web, iar acest lucru poate avea un impact negativ asupra experienței utilizatorilor. În schimb, optimizați imaginile pentru web, comprimați-le și folosiți formatul potrivit pentru fiecare imagine.

DO: Asigurați-vă că site-ul dvs. este compatibil cu dispozitivele mobile
Studiile arată că peste 80% dintre utilizatorii de internet accesează web-ul prin intermediul dispozitivelor mobile. Acest lucru înseamnă că un design receptiv este crucial pentru a vă asigura că site-ul dvs. se afișează corect pe diferite dimensiuni de ecran. Un site web care nu funcționează bine pe un dispozitiv mobil poate trimite potențialii clienți către concurenții dvs.

NU: Ignorați SEO
Site-ul dvs. ar trebui să fie optimizat pentru motoarele de căutare, sau SEO, astfel încât oamenii să vă poată găsi online. Acest lucru implică utilizarea cuvintelor cheie potrivite pe site-ul dvs. web, optimizarea vitezei site-ului dvs. web și asigurarea faptului că site-ul dvs. web este prietenos pentru mobil și ușor de navigat.

Crearea unui site web pentru afacerea dvs. poate fi o modalitate puternică de a vă construi brandul și de a atrage mai mulți clienți. Urmând aceste lucruri pe care trebuie și nu trebuie să le faceți, puteți crea un site web ușor de utilizat, accesibil și optimizat pentru motoarele de căutare.

Leave A Comment

Our purpose is to build solutions that remove barriers preventing people from doing their best work.

Melbourne, Australia
(Sat - Thursday)
(10am - 05 pm)
Cart

No products in the cart.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare